最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 教师备课网 >> 中考 >> 中考英语 >> 正文
John Smith had wanted to be a pilot since he was a child, 阅读理解答案           ★★★
John Smith had wanted to be a pilot since he was a child, 阅读理解答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2017/7/9 22:18:10

John Smith had wanted to be a pilot since he was a child, so when he won the lottery and had a lot of money , he decided to buy his own plane. Then he 1. _____ flying lessons. Unfortunately, he wasn’t a very good student . But at last he 2. ____ his pilot's exam, and had his license. He was allowed to 3. ____ without an instructor .
For a while he was happy taking the plane on his own . But he soon felt 4. _____ in the plane, so he decided to ask friends to come with him. But his friends 5. ___ because they had all seen how he drove his car. He was not the safest driver on the road.
At last, having no one else to ask, he invited his 6. __ to join him on a short flight. The dentist, who did not know John well and had never been in a plane before, accepted his 7. __________.
John wanted to show his dentist what a good pilot he was. 8. ___ the plane took off, John put the plane into a steep dive. He turned it on its back. He rolled it over and over. He did all kinds of things with the plane.
During the flight, the dentist just kept saying to 9. __ , “What am I doing here? I must be crazy.” Finally, John landed the plane safely, though very roughly. The dentist 10. ____ and looked up at him. “Thanks for both flights,” he said to John. “Both flights?” John said  surprised. “But you’ve only had one flight.” “Oh, no,” his dentist said. “I’ve had two: my first and my last . ”
(    ) 1. A. takes       B. took         C. take
(    ) 2. A. passed     B. failed         C. forgot
(    ) 3. A. drive a car B. take flying lessons
 C. fly a plane
(    ) 4. A. lonely    B.sad             C. surprise
(    ) 5. A. agreed     B. refused   C. answered
(    ) 6. A. friend      B. driver        C. dentist
(    ) 7. A. invitation  B. gift           C. idea
(    ) 8. A. Before      B. After         C. Ago
(    ) 9. A. John       B. Smith       C. himself
(    ) 10. A. got in           B. got on      C. got out

1B 2A 3C 4A 5B 6C 7A 8B 9C 10C

 



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章John Smith had wanted to be a pilot since he
    普通文章Kim Bogue, a keeper in California, worker ov
    普通文章Today, nurses, along with doctors, take care
    普通文章贵阳市2017年初中毕业生学业考试英语试题卷附答
    普通文章孝感市2017年高中阶段学校招生考试英语试卷附答
    普通文章重庆市2017年初中毕业生学业水平考试英语试卷附
    普通文章白云区2017年初中毕业班英语综合测试卷附答案.d
    普通文章2016学年广州市天河区初三英语综合测试(一)附
    普通文章2017广州市育才实验学校第二学期第一次月考九年
    普通文章桐乡市实验中学片区2016-2017学年第一学期期中联
    相关文章
    Kim Bogue, a keeper in California, worker over
    Today, nurses, along with doctors, take care o
    初一 初二 初三全部英语语法 复习大全
    初中英语语法复习
    强调句与定语从句的区分及名词性从句
    强调句型用法及注意事项及定语从句的关系代词whic
    swap的基本用法
    中考英语高频语法考点50例
    综合性学习 为强化规范的汉字教育,有人主张彻底禁
    2016年江苏省常州市中考语文真题附答案
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 | 
    中学教师网 信息产业部备案