最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 教师备课网 >> 试题 >> 英语试题 >> 初中英语试题 >> 九年级 >> 正文
Right now you probably spend most of your time in school. 阅读理解答案,           ★★★
Right now you probably spend most of your time in school. 阅读理解答案,
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/6/29 9:25:32

Right now you probably spend most of your time in school. Do you wonder what you are going to do after high school? Will you continue to go to school? Will you learn a trade? Perhaps it is time to think about your choices and to prepare for them. Some day work will be a big part of your life.
What kind of job would be right for you? Think about your interests and your skills. You may like to listen to music, dance, play basketball, or work with computers. You may know how to drive a car or how to get along with people. Knowing both your interests and skills will help make a better plan for your career(职业)
To get an idea of what work you would like to do, make a list of your interests and a list of your skills. Think about what you have done to be successful in your interests. After that, brainstorm a list of career choices that might match your interests and skills. You can later keep your lists with the projects and documents(文件)that can help you achieve the career you want. They can help you know more clearly about your achievements in school and in the world of work.
Roberta Zhan, an art designer, finds her work satisfying because it allows her to use her interests and skills. She enjoyed imagining something in her minds eye while she was in school. She took art, design, and computer lessons, and also learned about taking photos on her own.
Here is what she says about the meaning of work: "If you have a job you like, work means much more than just making money. It means using your talents, making a contribution(贡献), and getting a real sense of satisfaction from doing a job.”
19. The passage is most probably written to______.
A. students    B. teachers    C. parents    D. designers
20. At the beginning, the writer introduces the topic of the passage by_______.
A. listing facts    B. giving examples
C. asking questions    D. explaining differences
21. Roberta Zhan might be most interested in______ when she war at school
A. singing songs    B. creating pictures
C. playing basketball    D. playing computer games
22. The passage is mainly about______.
A. the real meaning of work    B. the importance of interests and skills
C. the journey of Roberta's life    D. the way of preparing for the future career
【答案】19. A    20. C    21. B    22. D
【解析】文章讲述了对未来的工作怎么做准备。
19. 根据Right now you probably spend most of your time in school. Do you wonder what you are going to do after high school? Will you continue to go to school? Will you learn a trade?可知这一段是写给学生的文章;故选A
20. 根据Right now you probably spend most of your time in school. Do you wonder what you are going to do after high school? Will you continue to go to school? Will you learn a trade?可知作者通过问题的形式来引出文章主题;故选C
21. 根据She enjoyed imagining something in her minds eye while she was in school. She took art, design, and computer lessons, and also learned about taking photos on her own可知她对创作图画感兴趣;故选B
22. 根据文章讲述了对未来的工作怎么做准备。故选D


试题录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个试题:

  • 下一个试题: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通试题Right now you probably spend most of your ti
    普通试题When our son Bradley was ten, the new bicycl
    普通试题Every 14 days, another language dies. There 
    普通试题How important is your mobile phone to you?语
    普通试题Have you ever heard of friendships among ani
    普通试题Republic of Kenya is a country in Africa, wi
    普通试题During the Warring States Period(475-22IBC),
    普通试题If you are given only 1yuan, could you live 
    普通试题Beijing World Hotel Sports Club阅读理解答案,
    普通试题A photo of a boy who arrived at school with 
    相关文章
    When our son Bradley was ten, the new bicycle 
    Every 14 days, another language dies. There ar
    During the Warring States Period(475-22IBC), t
    If you are given only 1yuan, could you live in
    Beijing World Hotel Sports Club阅读理解答案,
    A photo of a boy who arrived at school with a 
    Some scientists say that animals in the ocean 
    My father and I always had a bit of trouble in
    A few years ago, I was eating dinner with my c
    Is there an important exam right around the co
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 | 
    中学教师网 信息产业部备案