最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 教师备课网 >> 试题 >> 英语试题 >> 初中英语试题 >> 九年级 >> 正文
Some scientists say that animals in the ocean are阅读理解答案,           ★★★
Some scientists say that animals in the ocean are阅读理解答案,
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/6/29 9:16:42

Some scientists say that animals in the ocean are
increasingly threatened(威胁) by noise pollution caused by
human beings. The noise that influences sea animals comes
from a number of human activities. It is caused mainly by
industrial underwater explosions(爆炸) , ocean drilling, and
ship engines. Such noises are added to natural sounds.
These sounds include the breaking of ice fields, underwater
earthquakes, and sounds made by animals themselves.
Decibels (分贝) measured in water are different from those measured on land. A noise of one hundred and twenty decibels on land causes pain to human ears. In water, a decibel level of one hundred and ninety five would have the same effect(效果).
Some scientists have proposed setting a noise limit (限度)of one hundred and twenty decibels in oceans. They have observed that noises at that level can frighten and confuse whales(鲸鱼).
A team of American and Canadian scientists discovered that louder noises can seriously injure some animals. The research team found that powerful underwater explosions were causing whales in the area to lose their hearing. This seriously affected the whales' ability to exchange information and find their way. Some of the whales even died. The explosions had caused their ears to bleed.
Many researchers whose work depends on ocean sounds object to a limit of one hundred and twenty decibels. They say such a limit would mean an end to important industrial and scientific research. Scientists do not know how much and what kinds of noises are harmful to ocean animals. However, many scientists suspect that noise is a greater danger than they believed. It’s time for them to take action to help ocean animals.
22. Which of the following is not caused by human beings?
A. The noise of industrial underwater explosions.
B. The noise of ocean drilling.
C. The sound of underwater earthquakes
D. The noise of ship engines.
23. What does the second paragraph mainly tell us?
A. The same noise measures differently on land and in the ocean.
B. Different places may have different types of noises.
C. The noises can cause humans to lose hearing.
D. There are different kinds of natural sounds in the ocean.
24. Which of the following statements is TRUE?
A. Powerful underwater explosions aren’t harmful to whales’ ears.
B. Many researchers are against the noise limit of 120 decibels.
C. Noises cannot cause whales’ death.
D. The noise limit of 120 decibels would hardly influence the industrial research.
25. According to the passage, we can infer that scientists will probably            .
A. work hard to cut down natural sounds.
B. stop industrial and scientific research in oceans.
C. try their best to make no noise.
D. protect ocean animals from harmful noises.
【答案】22. C    23. A    24. B    25. D
【解析】文章讲述了噪音污染对海洋生物的伤害,科学家研究怎么保护海洋生物不受伤害。
22. 根据These sounds include the breaking of ice fields, underwater earthquakes, and sounds made by animals themselves.可知水下地震的声音不是人类引起的;故选C
23. 根据Decibels (分贝) measured in water are different from those measured on land.和后文可知主要讲水下分贝测量和陆地不一样;故选A
 
25. 根据文章讲述了噪音污染对海洋生物的伤害,科学家研究怎么保护海洋生物不受伤害。故选D

【解析】
31. 句意:——森迪,你喜欢哪种餐馆?——我更喜欢那种给顾客提供免费Wi-Fi的餐馆。根据what kind of restaurants do you like?和首字母,可知是更喜欢;故填prefer
32. 句意:金老师非常有耐心/受欢迎,他经常把难题解释很多次直到我们理解。根据He often explains difficult problems many times until we understand. 和首字母,可知是有耐心/受欢迎,
故填patient/popular
33. 句意:当穿过街道时用手机对人们来说很危险。根据use the mobile phone while crossing the street. 和首字母,可知是危险的;故填dangerous
34. 句意:中国这些年在每个领域都取得了许多让世界惊奇的成就。根据many修饰可数名词复数,和汉语提示;故填achievements   
35. 句意:青少年应该被鼓励学习和传播中国传统文化。根据主语Teenagers和鼓励之间是被动关系,所以用被动语态;故填encouraged



试题录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个试题:

  • 下一个试题: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通试题Some scientists say that animals in the ocea
    普通试题These days people are crazy about Wu Dajing.
    普通试题综合填空In today’s world, sleep experts oft
    普通试题阅读表达[1] I’m a 34-year-old man, married,
    普通试题写作 :51. 中央电视台《经典咏流传》节目的播出
    普通试题My father and I always had a bit of trouble 
    普通试题A few years ago, I was eating dinner with my
    普通试题Is there an important exam right around the 
    普通试题I'm not much of a crier most of the time
    普通试题A. you’d better connect your child’s teach
    相关文章
    My father and I always had a bit of trouble in
    A few years ago, I was eating dinner with my c
    Is there an important exam right around the co
    I'm not much of a crier most of the time. 
    A. you’d better connect your child’s teacher
    My son Daniel began surfing at the age of 13. 
    17-year-old Brennan Agranoff,a colorblind boy
    Every night in Jinan University in Guangahou,
    Technology is everywhere. We see it any place 
    Curt von Badinski is an engineer of a company 
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 | 
    中学教师网 信息产业部备案